Over Mij

In 2011 ben ik begonnen met de studie fysiotherapie aan de Thim Hogeschool in Nieuwegein en in 2016 ben ik afgestudeerd fysiotherapeut. Sinds 2010 ben ik begonnen met het verzorgen van een voetbal team wat ik nu nog iedere zaterdag met plezier doe. In 2011 ben ik begonnen met masseren aan huis bij patiënten met verschillende lichamelijke klachten. In 2016 heb ik een kniescholing gevolgd aan Fysiopodoplenair in Nijmegen. In september 2017 heb ik de cursus Dry Needling Extremiteiten voltooid in Domburg.

Vanuit stage ben ik als zelfstandig ondernemer voor kortere periode voor praktijk Remkes de Heer in Voorburg begonnen. Door mijn goede contact/samenwerking met Lafysio hebben wij besloten om een nauwere samenwerking aan te gaan in het Beauty Hart in Zoetermeer. Hierin zijn wij wel 2 verschillende fysiotherapie praktijken maar delen behandelkamers en oefenruimte.
In de behandeling die gemiddeld 30 minuten duurt breng ik uw lichamelijke klacht(en) in kaart doormiddel van een anamnese (vraaggesprek) en een onderzoek. Uit deze gegevens kan ik een conclusie trekken en een behandelplan samen met u opstellen. De behandelingen kunnen bestaan uit: Informeren/adviseren, mobilisatietechnieken, massage, elektrotherapie en oefentherapie. Het stukje informeren en adviseren vind ik erg belangrijk om u ook een zo goed mogelijk beeld te geven van de klacht is. Dit doe ik om duidelijk in kaart proberen te brengen wat uw belasting/belastbaarheid is, zodat u zelf bewust wordt van wat uw lichaam aan kan en wat u ervan vraagt. Dit om het terug komen van de klachten te voorkomen.
De fysiotherapeut van LeFysio is BIG en CKR geregistreerd en is lid van het KNGF. Met ervaring die opgedaan is in fysiotherapiepraktijken, revalidatiecentra en de wetenschappelijke evidentie kan LeFysio u de optimale zorg aanbieden. Daarnaast ben ik sinds Juli 2016 werkzaam bij Fysiotherapie Wijnstraat in Dordrecht voor 10 uur in de week.
In de toekomst zullen er cursussen worden gevolgd en een vervolgopleiding worden gestart.
Trainings ruimte
Copyright © 2016 - 2020 Peter-Paul de Rotte