Training

Het is ook mogelijk om te trainen bij LeFysio. U kunt bij mij terecht voor bijvoorbeeld het fitter worden, sportgericht verbetering door middel van trainen of door juist begeleid willen trainen. Herkenbaar voor veel mensen is het zeggen te willen trainen maar het komt er niet van of er is geen tijd voor. Door een afspraak te maken dwingt u uzelf eerder om te gaan sporten. De trainingen worden door mij samengesteld na een kort gesprek over wat de doelen zijn van het trainen van uzelf en door middel van een test door te kijken hoe u er nu voor staat. Tijdens de trainingen begeleid ik u met de oefeningen en let ik ook op de uitvoering van de oefeningen. Indien nodig kunnen de trainingen worden bijgesteld gedurende het proces.
De trainingen kunnen op abonnement gekocht worden per maand. Dit houdt in dat u een abonnement kan nemen met bijvoorbeeld 1 training per week of 2 trainingen per week onder begeleiding.
  • Abonnementsvormen:
  • 1 maand, 1 keer per week trainen: €60,-
  • 1 maand, 2 keer per week trainen: €80,-
Het is ook mogelijk om per training te betalen dan is het € 20,- per training. Het is mogelijk om te trainen in 2-tallen. De training duurt een half uur en u kunt van te voren zelf de warming up doen en na afloop de cooling down. De training wordt niet vergoed door verzekeraars, deze dient u zelf te betalen.
fitnessapparatuur
fitnessapparatuur
fitnessapparatuur
Copyright © 2016 - 2020 Peter-Paul de Rotte